Resultaten voor feest voor een feest

feest voor een feest
Feest cultuurcentrum Merksem.
Lekker keuvelen met je buur of een nieuwe vriend, op het Winterfeest is iedereen familie. Tussen het eten door serveren we een optreden van de Moonlovers. Proef van het lekkere eten en geniet van de feestelijke muziek. Wij trekken alvast ons beste pak aan voor het feest van het jaar.
Inrichten / organiseren een feest.
alle voorzieningen worden getroffen om een dergelijke gebeurtenis goed te doen verlopen. Met het werkwoord inrichten daarentegen bedoelen we vooral het geschikt maken van een ruimte voor een bepaald doel. Woordenboek correct taalgebruik 2004, p. een cursus, een examen, een feest, een optocht, organiseren.
feest DE Studio Kunstencentrum Antwerpen.
Een feest, kinderfeestje of verjaardagsfeestje? Olympia Hasselt.
Of het nu gaat om een klassiek communiefeest of een spetterend verjaardagsfeest, wij beschikken over de juiste accommodatie voor elke gelegenheid. Zaal, catering en eventueel een sportactiviteit, wij denken met je mee om er een onvergetelijk feest van te maken.
Feest Gemeente Lint.
EXPO: Transit51, vrouwen in het Klein Kasteeltje. Oproep uitbating toog Feest van de Vlaamse Gemeenschap 2018. Loop of wandel je mee met de LinTrail 6 mei 2018? Liersesteenweg 25 2547 Lint. Toon op Google Maps tel. 03 455 12 13 e-mail.
Olmense Zoo Feest op maat.
Samen met jou zorgen we voor een beestig feest. Maaltijd en drankenformules. Met feestzaal Karibu bieden wij jou een locatie in een groen kader om jouw feest in stijl te organiseren. Vier er je verjaardag, doopfeest, huwelijk, jubileum of communiefeest.
Wereldfeest Zaterdag 8 juni 2019 op Den Bruul.
Handig gidsje voor tijdens het feest. Dialoogtafel: Naar een superdivers Leuven. Ook tijdens deze editie van het Wereldfeest kan je in onze Wereldtent om 15.15u terecht voor een panelgesprek. We kiezen voor de formule van een dialoogtafel, waarbij er een actieve rol is weg gelegd voor het publiek.
Wellen feest Wellen.
We maken met de bus een rondrit langs de mooiste plekjes en bezienswaardigheden van onze gemeente. Als afsluiter bieden we je een drankje en hapje aan in de gerestaureerde neogotische kapel. Nieuwe inwoners ontvangen een persoonlijke uitnodiging voor dit welkom-moment.
U bouwt een leuk feestje? Momenten.
Heeft u ook al gedacht aan gepaste live muziek? Bij een feestje hoort live muziek, niet? Wij denken graag mee. Luister naar de fragmenten hieronder om een idee te krijgen hoe jouw bedrijfsfeest, verjaardagsreceptie of andere gelegenheid zou kunnen klinken.
Merksplas Feest! Gemeente Merksplas.
Je bent hier: Home Diensten Merksplas Feest! Merksplas in cijfers. Kinderclub De Spetter. Sociaal Huis Merksplas. Financieel beheerder OCMW. Dienst Minder Mobielen Centrale. Opvang asielzoekers LOI. Nachtzorg nachtoppas nachthotel. Huishoudhulp via dienstencheques. Minder Mobielen Centrale. Lokaal Opvang Initiatief. Minder Mobielen Centrale. Informatie, opvang begeleiding. Financiƫle steun leefloon. Huursubsidie en waarborg installatiepremie. Opvang kandidaat vluchtelingen. Wonen voor senioren. Woonerf Ter Driezen. Seniorenflats Kern Lindendijk. Bejaardenwoningen Kern Lindendijk. Woon en Zorgcentrum Binnenhof. Brochure opname in rusthuis. Wonen De Ark. Bouwmaatschappij De Noorderkempen. Sociaal Verhuurkantoor Kempen en Noorderkempen. Kook je fit! Vrije Basisschool Merksplas. Academie voor Muziek en Woord de Noorderkempen. Kinderclub de Spetter. Kinderdagverblijf De Kangoeroetjes. Kinderopvang De Voorzorg. Gemeentelijke Adviesraad Verkeer. Innovatiecentrum provincie Antwerpen. Zelf een zaak starten.
Feest Letteren en Wijsbegeertekring.
Letteren en Wijsbegeertekring. Op de campus in Etterbeek van de Vrije Universiteit Brussel, waar LWK is gevestigd, organiseren wij al graag eens een feestje voor de studentikoze gemeenschap. In de BSG-zaal organiseren wij in samenwerking met de regionale kring Hesbania College Party, een concept volledig ingekleed naar de typische Amerikaanse universiteitsfeestjes.
Link 21.
De strakke, eigentijdse architectuur van het gebouw en het interieur creƫren een gezellige en unieke sfeer. Daarnaast denken we graag creatief met je mee om van jouw feest een onvergetelijk evenement te maken. We geven je graag advies over tal van mogelijke formules, decoratie en catering. Een onberispelijke service en de juiste prijs-kwaliteit krijg je er zo bovenop. Kom gerust langs om een keertje te kijken. We geven je met plezier een rondleiding en een vrijblijvende offerte, aangepast aan jouw noden en budget. Ben je op zoek naar de ideale locatie voor je bedrijfsfeest, zakendiner of teambuilding?

Contacteer ons